Winkel verbouwen

Winkel verbouwen in een mum van tijd

Ga jij je winkel verbouwen of restylen? Met de juiste voorbereiding kun je het verbouwen van de winkel in een korte tijd afronden. Belangrijk is dat tot in de puntjes is geregeld. Het doel is om zo snel mogelijk weer open te zijn. Een winkel verbouwen in een mum van tijd ? Stamhuis heeft al meer dan 30 jaar ervaring in winkelverbouwingen. Met een team van 350 specialisten realiseren wij 1.200 projecten in het jaar. Wij ondersteunen je bij de verbouwing van je winkel, van vergunningsaanvraag tot oplevering. Alle onderdelen worden in onze magazijnen geprefabriceerd, waardoor de verbouwing op locatie nog maar een kwestie van enkele weken is.

Wij verbouwen winkels van Nederland tot België en Duitsland. Ons team helpt je graag bij de verbouwing van jouw winkel. Groot of klein? Geen project dat wij uit de weg gaan.

De specialist in winkels verbouwen

Stamhuis werkt al sinds jaar en dag voor kleine en grote merken door West-Europa. Wij bouwen o.a. voor Albert Heijn, 2theloo, Shell, Action, Blokker, Carpetright en Ikea.

Een winkel verbouwen met Stamhuis

Wanneer wij de winkel verbouwen, gaat hier eerst een digitale voorbereiding aan vooraf. Alles wordt op locatie gescand en digitaal verwerkt. Daaropvolgend worden zoveel mogelijk elementen prefab in onze magazijnen voorbereid. De tijd op locatie wordt hierdoor aanzienlijk verminderd. Ook de (on)mogelijkheden van het winkelpand worden in kaart gebracht. Denk hierbij aan de bevoorrading, de vergunningsaanvraag en het wel of niet plaatsen van koelunits. In een vroegtijdig stadium maken we je bekend met de mogelijke valkuilen. Zo minimaliseren we de kans op herstelwerkzaamheden. Wij kunnen de volgende diensten leveren:

Wat houdt een winkel verbouwen in?

Vanaf de sloopwerkzaamheden tot en met het plaatsen van de meubels: wij helpen je graag. Door de afdelingen bouw, afbouw en interieur te clusteren, kunnen wij je vanaf het ontwerp tot en met de afbouwwerkzaamheden ontzorgen. Je winkelverbouwing wordt door één partij aangepakt. Dat betekent dat je maar één aanspreekpunt hebt tijdens het gehele project.

Samen je winkel verbouwen

Dankzij een grondige voorbereiding is je winkel binnen een mum van tijd weer klaar voor gebruik. Ook hier staan wij voor een persoonlijke benadering, oog voor detail en veelzijdig vakmanschap. Doordat wij ruim aandacht besteden aan de voorbereiding, is jouw project niet alleen eenvoudiger te plannen, maar kunnen wij ook efficiënt werken. Een goede samenwerking resulteert in minder (faal)kosten én een snellere opening van je winkelpand.

winkel-verbouwen-etos

Tijdsplan winkel laten verbouwen

Nog voordat wij beginnen met de verbouwing, hebben wij alles uitvoerig met je bedacht en doorgesproken. Wij bereiden je project tot in detail voor en zorgen voor de aansturing van interne en externe partners. Met een scherpe focus op kwaliteit, innovatie en integraliteit realiseren wij toegevoegde waarde voor jouw winkelpand. Onze specialisten helpen graag met de voorbereiding van jouw plannen.

Snel winkels verbouwen: het Stamhuis-Totaalconcept

Het Stamhuis Totaalconcept: een vooruitstrevende bouwmethode waarmee wij je van A tot Z ontzorgen en garant staan voor een vlotte realisatie van je winkelverbouwing.

benieuwd hoe het stamhuis totaalconcept werkt?

Bekijk video

Sluit video

Als het om het (ver)bouwen van winkels of het uitrollen van winkelformules gaat, kunnen we je als geen ander van dienst zijn. Onze collega’s halen alles uit de kast om jouw verwachtingen te overtreffen. Wanneer de situatie erom vraagt, kunnen wij een beroep doen op de expertise van onze bouwpartners. Wij brengen alle cruciale bouwdisciplines voor je samen onder één dak: van ontwerp tot ruwbouw en van projectmanagement tot onderhoud en beheer. Met een hecht team van op elkaar ingespeelde specialisten, staan wij garant voor de kwaliteit van jouw winkel.

Kies voor een slimme winkelverbouwing

Wij weten als geen ander hoe wij onze processen en systemen moeten finetunen om nog beter, slimmer, goedkoper en duurzamer te (ver)bouwen. Als belangrijk onderdeel van de Stamhuis Groep hebben wij toegang tot een arsenaal aan systemen, processen en werkmethodes. Deze systemen hebben zich al ruimschoots bewezen in andere winkelverbouwingen. En de expertise die wij in deze projecten hebben opgedaan, blijkt telkens weer uitstekend toepasbaar in andere verbouwingen van winkelpanden.

winkel-verbouwen-snel-stamhuis

Waarom een winkelpand verbouwen?

Een winkel verbouwen kan de ervaring van je klanten vernieuwen en bijdragen aan verhoging van de omzet. Wij helpen je graag op weg met het opstellen van projectplanningen, vergunningsaanvragen, tekenwerk en het uitbrengen en controleren van offertes. Daarnaast kunnen wij ook de afbouw en oplevering van je winkel aansturen. Onze specialisten helpen je graag verder.

Hoeveel kost een winkel verbouwen?

De gemiddelde kosten om een winkel te verbouwen verschillen sterk. Een winkelverbouwing kan enkele duizenden euro’s tot en een paar ton kosten, afhankelijk van de omvang en complexiteit van je winkelontwerp. De kosten om je winkelpand te verbouwen zijn afhankelijk van een aantal keuzes:

  • Het materiaal dat je kiest en de soort afwerking.
  • De grootte van je verbouwing.
  • De complexiteit van je winkel
  • Extra opties of luxe apparaten.

Waarom je winkel verbouwen met Stamhuis?

Het Stamhuis Totaalconcept bewijst zich als een succesvolle en innovatieve bouwmethode voor grote winkelketens in binnen- en buitenland. Wil je hier meer van weten? Dan helpen we je graag verder. Mede vanwege dit Totaalconcept is Stamhuis uitgegroeid tot de grootste retailbouwer van de Benelux. Als eerste retailbouwer hebben wij de kracht van prefab ingezet. In onze magazijnen in Utrecht en Medemblik worden hele winkels prefab voorbereid om vervolgens binnen een mum van tijd de afbouw te realiseren op locatie. In onze prefab fabriek in Raamsdonksveer kunnen grote modules voor de winkel gemaakt worden.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze collega’s. Je ontvangt vrijblijvend advies over de beste bouwmethode voor jouw winkel.