Onderhoud

Een lekkend dak, een defecte koeling of schuifdeuren die plotseling niet meer open of dicht kunnen. Dergelijke situaties vragen om snel en adequaat handelen.

Landelijke dekking

Stamhuis Onderhoud Services (SOS) is in staat om al uw zorgen op het gebied van storingen, calamiteiten en onderhoud uit handen te nemen. Met onze landelijke dekking kunnen we overal snel ter plekke zijn. Bovendien is onze meldkamer 24/7 bereikbaar via een speciaal noodnummer.

Onafhankelijke service

Als Stamhuis Onderhoud Services onderscheiden wij ons door het geven van deskundig en onafhankelijk advies bij het onderhoud van uw winkel. De daadwerkelijke uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden hebben wij ondergebracht bij zorgvuldig geselecteerde partners. Deze werkwijze zorgt voor een betrouwbare beoordeling van de onderhoudswerkzaamheden en maakt dat wij geheel onafhankelijk kunnen opereren.

Onderhoud 5

Flexibel

Wij kunnen uw huidige onderhoudspartijen eenvoudig aansluiten op ons managementsysteem. Dat betekent dat u de relatie met uw huidige leveranciers zonder problemen kunt continueren. Indien u nog geen eigen onderhoudsleveranciers heeft, kunnen wij ook onze onderhoudspartners inschakelen.  Door een strakke en duidelijke aansturing, garanderen wij een snelle en soepele afhandeling van al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Preventief onderhoud

Zeker in het geval van schade en storingen, is voorkomen nog altijd beter dan genezen. Daarom stellen wij gespecificeerde onderhoudsplannen op en kunnen wij u op elk moment inzicht geven in het planmatige onderhoud en de bijbehorende kosten. Daarnaast kunt u bij ons gebruik maken van het op afstand regelen van diverse systemen en installaties. Zo hebben wij een gepatenteerde methode ontwikkeld waarmee wij de waterstand van uw rioolafvoer op afstand kunnen meten. Omdat wij hiermee tijdig kunnen ingrijpen, behoort een overlopend riool tot het verleden.