revisie & hergebruik

U wilt de kwaliteit van uw winkelinrichting op een kostenbesparende én milieuvriendelijke manier waarborgen? Dat kan! In ons eigen revisiecentrum houden wij ons bezig met de hoogwaardige herinzet en bewerking van materialen. Het resultaat? Reeds gebruikte stellingen die als nieuw worden opgeleverd. Met dezelfde kwaliteitsgaranties!

Kwaliteitsbeleving

Een onberispelijke inrichting draagt bij aan de uitstraling en kwaliteitsbeleving van uw winkel. Daar weten wij alles van. Vanuit ons eigen revisiecentrum helpen wij retailers op een milieuvriendelijke manier kosten te besparen bij het vervangen van hun winkelinventaris. Hoe? Door materialen die afkomstig zijn van demontage of ontmanteling (zoals winkelstellingen, ovens en winkelwagentjes) opnieuw te gebruiken, te reviseren en waar nodig te bewerken.

Gesloten cyclus van materialen

Per product stellen wij de impact op het milieu vast. Daarnaast registreren en beoordelen wij alle in- én uitgaande materialen op hergebruik. Met het Stamhuis Totaalconcept streven wij naar een gesloten cyclus van materialen. Dat is goed voor het milieu en maakt aanzienlijke kostenbesparingen mogelijk. Wij zetten de mogelijkheden graag op een rij!

Materiaalbewerkingen

Waardevernietiging tegengaan door de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren; dát is waar het in ons revisiecentrum om draait. Zo beschikken wij over een geavanceerde poedercoatinstallatie waarmee wij winkelstellingen in no-time gereed kunnen maken voor hergebruik. Deze techniek maakt het mogelijk om dikke coatings met een glad oppervlak aan te brengen. Grote voordeel is dat er hierbij nauwelijks vluchtige organische stoffen worden uitgestoten. Bovendien kunnen we dikkere coatings produceren en worden de reststoffen eenvoudig hergebruikt. Met deze krasvaste, kleurrijke en vochtbeschermende laag ziet uw winkelinventaris er weer als nieuw uit.