PRIVACY STATEMENT

PRIVACY & COOKIE VERKLARING

Stamhuis.nl hecht veel waarde  aan uw privacy. Hoewel de meeste informatie op deze website beschikbaar is zonder verstrekking van persoonlijke gegevens, is het mogelijk dat u om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Verwerking van deze persoonlijke informatie gebeurt in overeenstemming met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt.

Hoe gaat Stamhuis.nl om met uw persoonsgegevens?

Stamhuis.nl gebruikt uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor dit doel. Heeft u bijvoorbeeld uw e-mail adres ingevuld om contact met ons op te nemen? Dan gebruikt Stamhuis.nl uw gegevens niet om u ook nieuwsbrieven toe te sturen.

Contactformulier / Sollicitatieformulier

Via ons contactformulier bent u verplicht uw naam en e-mail adres achter te laten. Via ons sollicitatieformulier bent u verplicht uw naam, e-mail adres, telefoonnummer en Curriculum Vitae achter te laten. Uw persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend voor het doel waarvoor u deze bij ons heeft achtergelaten. Soms kunnen wij u vragen om aanvullende persoonsgegevens indien dit relevant is voor het beantwoorden van uw vragen.

Beveiliging

Verkregen persoonsgegevens worden opgeslagen op beveiligde servers en worden niet met derden gedeeld. Onze medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw gegevens kunnen wel worden gebruikt voor opsporing. Bijvoorbeeld als iemand via de website strafbare feiten pleegt of strafbare uitlatingen doet.

LOG BESTANDEN

Deze website verzamelt, zoals de meeste websites, gegevens van niet-persoonlijke aard in onze log bestanden. Dit omvat uw IP-adres, uw browser gegevens, uw internet provider, uw besturingssysteem, uw klikgedrag, het tijdstip dat u op onze website bent beland, de domeinnaam van de website langs waar u naar onze website bent gekomen of waarlangs u onze website weer verlaat. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor algemene statistieken over het gebruik van onze website. Cookies worden niet geplaatst via het gebruik van log bestanden. De informatie verkregen uit log bestanden wordt niet samengevoegd met andere gegevensbronnen.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens

U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Deze rechten kunt u verzoeken via het formulier op onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om uzelf te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terugvinden in de instellingen van uw browser.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De belangrijkste informatie over de omgang met persoonsgegevens  staan in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De Autoriteit Persoonsgegevens ziet toe op de naleving van de privacywet.

COOKIES

Stamhuis.nl maakt gebruik van cookies en web statistieken. Hieronder leest u waarom. Daarnaast ziet u welke cookies wij precies plaatsen en met welk doel.

Wat is een cookie?

Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze website teruggestuurd worden. Zo weten wij bijvoorbeeld of u al eerder onze website heeft bezocht.

 

Cookies voor web statistieken

Stamhuis.nl gebruikt uitsluitend cookies voor web statistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt ons om de website te verbeteren. Bijvoorbeeld door het gebruikersgemak voor mobiele apparaten te optimaliseren indien wij veel mobiele bezoekers hebben. Deze verzamelde gegevens gebruikt Stamhuis.nl niet voor een ander doel dan voor verbetering van de website.

GOOGLE ANALYTICS

Voor het gebruik van web statistieken gebruiken wij het analysepakket Google Analytics. In onderstaande tabel ziet u welke cookies dit zijn.

Naam cookie Doel
_ga, _gat Door middel van deze cookies krijgen wij inzicht in het websiteverkeer naar onze website. Met Google Analytics wordt een duidelijk beeld verkregen van onder andere de bezoekersstromen, van welke andere websites bezoekers op onze website komen en paginaweergaves. Op grond van deze informatie kunnen we de website verbeteren voor onze bezoekers.

Om uw privacy te waarborgen hebben wij met Google een bewerkersovereenkomst gesloten. Hierin is vastgelegd dat alleen Google als bewerker optreedt bij de verwerking van persoonsgegevens van onze bezoekers. Hiernaast hebben wij de optie aangezet voor het anonimiseren van uw IP-adres. Dit houdt in dat de laatste 3 cijfers van uw IP-adres wegvallen en niet zullen worden opgeslagen door Google. Ten slotte hebben wijGoogle niet toegestaan de verkregen Google Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Het uitschakelen of verwijderen van cookies

Uw internetbrowser laat u toe dat u het gebruik van cookies verhindert, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat u de cookies nadien van uw harde schijf verwijdert. Aangezien elke internetbrowser zijn eigen opties hiervoor heeft adviseren wij u om de help-functie van uw internetbrowser te raadplegen.

Op de volgende websites kunt u meer informatie over (het verwijderen van) cookies vinden:
De Rijksoverheid: “Cookies
Autoriteit Consument & Markt: “Cookies
Consumentenbond: “Wat zijn cookies?
Your Online Choices: “A guide to online behavioural advertising

Stamhuis Groep B.V.
Otto Hahnweg 20
3542 AX Utrecht
030 – 24 12 880
info@stamhuis.nl
KVK nummer: 30086045