Projectmanagement

Waar moeten wij aan denken als wij onze winkel(s) gaan verbouwen? Een ding is zeker: een kwalitatief hoogstaande verbouwing kan niet zonder gedegen projectmanagement. Onze projectmanagers bewaken en beheersen uw project vanaf het allereerste idee tot en met de uiteindelijke oplevering. De factoren kwaliteit, tijd en budget houden wij gedurende het gehele traject scherp in de gaten.

Toeval uitsluiten

Stamhuis laat niets aan het toeval over. Nog voordat wij beginnen met de verbouwing, hebben wij alles al uitvoerig uitgedacht en besproken. Wij bereiden elk project tot in detail voor en zorgen voor een strakke aansturing van interne en externe partners: een garantie voor kwalitatief hoogwaardige projecten. Met onze scherpe focus op kwaliteit, innovatie en integraliteit realiseren wij toegevoegde waarde voor onze klanten.

rks20151225-IMG8870-2

Volledige transparantie

Omdat de bouw of -inrichting van een winkel, kantoor of (commercieel) vastgoedproject een kapitaalintensief proces is, hebben wij de kostenbewaking tot onze tweede natuur gemaakt. Wij volgen het afgesproken budget nauwgezet en bespreken dit vanuit volledige transparantie met u. Door middel van re-engineering en procesoptimalisatie kunnen wij ook nog eens interessante besparingen realiseren.

Besparingen

Dankzij onze jarenlange ervaring zien wij snel waar er voor u besparingen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld door revisie en hergebruik van het bestaande inventaris of door inzet van alternatieve materialen en energiebesparende technieken. Stamhuis kan desgewenst het complete voorraadbeheer van uw inventaris overnemen. Ontzorgen in de meest letterlijke zin dus!

Projectmanagement op maat

Voor elk type winkel stellen wij een team van ervaren specialisten samen die zorgdragen voor de effectieve uitrol en bewaking van uw winkelformule. Vanuit Stamhuis Ontwerp & Managementbureau (SOM) verzorgen wij de aansturing en coördinatie van winkelverbouwingen voor Albert Heijn, Etos en Gall & Gall. Het bureau Stamhuis Project Management (SPM) verzorgt het projectmanagement voor winkels van onder meer Blokker, Action, La Ligna en Le Perron. Beide bureau’s zijn in staat om het gehele (ver)bouwtraject te coördineren: van ruwbouw tot en met afbouw.