Internationaal

Bouwen zonder grenzen

Kan de verbouwing niet tegen lagere kosten? Is het mogelijk om onze winkelformule sneller uit te rollen? Hoe kunnen wij de overlast voor medewerkers, klanten en omwonenden beperken? Retailers die hun winkel(s) verbouwen of renoveren dealen wereldwijd met dezelfde complexe uitdagingen. Stamhuis weet voor elke uitdaging de weg naar succes en opereert altijd volgens de lokale wet- en regelgeving. 

Unieke kennis van winkelbouw

De waardevolle kennis en kunde die wij in onze lange geschiedenis hebben opgedaan op het gebied van winkels ontwerpen en (ver)bouwen, is voor onze organisatie van onschatbare waarde. Stamhuis kan deze unieke expertise inzetten voor elke winkel(keten), zelfs al bevindt deze zich in het verre buitenland. Dat bewijzen wij momenteel met diverse (winkel)verbouwingen in België, Duitsland en Frankrijk en hebben wij in het verleden ook al aangetoond in landen als Rusland, Zweden en op de eilanden Bonaire en Curaçao! 

Wereldbol

Local for local

Om nog slagvaardiger te opereren, beschikken wij over lokale vestigingen in België (Stamhuis België) en Duitsland (Stamhuis GmbH). Vanuit één centraal punt sturen wij onze lokale partners effectief aan. Wij zijn op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving, spreken de taal van het land en verdiepen ons in de cultuur.  Op die manier kunnen wij de kennis en kunde die wij in Nederland hebben opgedaan moeiteloos aanwenden voor onze projecten in het buitenland. Het beste van twee werelden!

Beter, slimmer, goedkoper en duurzamer

Wij weten als geen ander hoe wij onze processen en systemen moeten fine-tunen om nog beter, slimmer, goedkoper en duurzamer te (ver)bouwen. Als belangrijk onderdeel van de Stamhuis Groep hebben wij toegang tot een groot arsenaal aan systemen, processen en werkmethodes die zich al ruimschoots hebben bewezen in de dagelijkse praktijk. En de expertise die wij in Nederland hebben opgedaan, blijkt telkens weer uitstekend toepasbaar in het buitenland.