OVER ONS

Stamhuis is een toonaangevende organisatie op het gebied van winkelverbouwingen en retailverbeteringen. Met een team van bijna 350 collega’s bouwen en renoveren wij jaarlijks ongeveer 1200 projecten in binnen- en buitenland. Hoewel ons bedrijf groot is geworden met winkelverbouwingen, realiseren en ontwikkelen wij nog zoveel meer…

Verbouwingsplannen

Heeft u verbouwingsplannen voor uw winkel, kantoor, school of ziekenhuis? Of is uw restaurant toe aan een flinke opknapbeurt? Dan bent u bij Stamhuis aan het juiste adres! Wij denken bij ieder project actief met u mee en kunnen – als u dat wenst – de volledige verantwoordelijkheid voor de verbouwing op ons nemen. Van het eerste ontwerp tot de inrichting en van ruwbouw tot en met onderhoud.

Unieke werkwijze

Ontwerpers, architecten, modelleurs, projectmanagers, afbouwspecialisten en monteurs; bij Stamhuis grijpen al deze disciplines op unieke wijze in elkaar. Het resultaat? Een organisatie die daadkrachtig en efficiënt kan opereren en zijn hand niet omdraait voor een complete winkelverbouwing in slechts vijf dagen tijd. Met onze unieke manier van werken zijn we inmiddels uitgegroeid tot de grootste retailbouwer van de Benelux.

Altijd innoveren

Bij Stamhuis zetten we in op duurzaamheid, innovatie, multidisciplinaire samenwerking en effectief projectmanagement. Dat maakt ons tot een partner die niet stilstaat. Innovatie is onderdeel van ons DNA.

Langdurige en intensieve relaties

We staan voor veelzijdigheid, transparantie en daadkracht en daar zijn we trots op. Bij alle projecten streven we naar langdurige en intensieve relaties met opdrachtgevers. Bij elk project verdiepen wij ons daarom in de wens van de klant. Die instelling maakt dat wij onze opdrachtgevers steeds weer weten te verrassen met innovatieve maatwerkoplossingen.