OVER ONS

Stamhuis is een toonaangevende organisatie op het gebied van winkelverbouwingen en retailverbeteringen. Met iets minder dan 300 vaste medewerkers bouwen en renoveren wij jaarlijks ongeveer 1200 projecten in binnen- en buitenland. Hoewel ons bedrijf groot is geworden met winkelverbouwingen, realiseren en ontwikkelen wij nog zoveel meer…

Verbouwingsplannen

Heeft u verbouwingsplannen voor uw winkel, kantoor, school of ziekenhuis? Of is uw restaurant toe aan een flinke opknapbeurt? Dan bent u bij Stamhuis aan het juiste adres! Wij denken bij ieder project actief met u mee en kunnen – als u dat wenst – de volledige verantwoordelijkheid voor de verbouwing op ons nemen. Van het eerste ontwerp tot de inrichting en van ruwbouw tot en met onderhoud.

Unieke werkwijze

Ontwerpers, architecten, modelleurs, projectmanagers, afbouwspecialisten en monteurs; bij Stamhuis grijpen al deze disciplines op unieke wijze in elkaar. Het resultaat? Een organisatie die daadkrachtig en efficiënt kan opereren en zijn hand niet omdraait voor een complete winkelverbouwing in slechts vijf dagen tijd! Met onze unieke manier van werken zijn we inmiddels uitgegroeid tot de grootste retailbouwer van de Benelux.

Betrouwbaar en flexibel

Bij Stamhuis zetten we zwaar in op duurzaamheid, innovatie, multidisciplinaire samenwerking en effectief projectmanagement. Maar het allerbelangrijkste: We doen wat we beloven en houden ons aan de afspraken. Dat maakt ons tot een betrouwbare en flexibele partner. Een partij om op te bouwen!

Langdurige en intensieve relaties

We staan bekend om onze veelzijdigheid, transparantie en daadkracht en daar zijn we trots op. Wij streven naar langdurige en intensieve relaties met onze opdrachtgevers. Bij elk project verdiepen wij ons daarom in de wens van de klant. Altijd. Die instelling maakt dat wij onze opdrachtgevers steeds weer weten te verrassen met innovatieve maatwerkoplossingen.