Logistieke dienstverlening & opslag

Stamhuis is specialist in winkelinventaris. Dankzij een uitgekiend logistiek proces kunnen wij uw winkelstellages, broodhoeken en actieschappen kant-en-klaar en op exact het juiste moment op de winkellocatie afleveren. Wij assembleren, (de)monteren, registreren en transporteren al het benodigde winkelinventaris en fungeren als de denkbeeldige motor achter de supersnelle verbouwing van uw winkel. Daarnaast fungeert Stamhuis Retail Services als de logistieke spil voor alle (cross dock)leveringen.

Gedegen voorbereiding

Een kwalitatief hoogstaande verbouwing staat of valt met een gedegen voorbereiding. Over onze logistieke processen is daarom uitvoerig nagedacht en onze gedetailleerde planning laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Dus of het nu gaat om het op de juiste volgorde inladen van stellingen of om het plaatsen van complete actieschappen in uw winkel: Stamhuis weet de weg. De snelste weg!

Militaire operatie

Een winkelverbouwing door Stamhuis heeft veel weg van een militaire operatie. Over alles is uitvoerig nagedacht en de uitvoeringswerkzaamheden worden tot op de minuut nauwkeurig vastgelegd. In ons 20.000 m² grote magazijn in Utrecht vindt de opslag van het inventaris en de (pre)assemblage van complete winkelstellingen plaats die vervolgens per eigen LZV- vrachtwagens worden vervoerd. Voor de montage van uw voorgeassembleerde winkelstellingen hebben wij aan één ochtend of middag genoeg. Sneller kan niet!

Sneller open

Onze unieke manier van werken brengt interessante voordelen met zich mee. Door snelheid te laten samensmelten met kwaliteit, realiseren wij een lagere investering in uw verbouwing en een snellere opening van uw winkel. Onnodige omzetderving en overlast blijven zo tot een minimum beperkt! Goed voor u en wel zo prettig voor uw klanten!