INTERIEUR & AFBOUW

Wij bereiden elk project tot in detail voor. In onze moderne werkplaats in Medemblik houden wij ons bezig met de hoogwaardige prefab-productie van maatwerkinterieur. De afbouw van uw winkel, kantoor, bedrijfsrestaurant of appartement organiseren wij vanuit één vast aanspreekpunt. Uw voordeel is een snelle opening van uw project tegen aanzienlijk lagere kosten!

Prefabriceren

Als belangrijk onderdeel van de Stamhuis Groep is Bimmerman gespecialiseerd in het totale interieur- en afbouwpakket. Vanaf de eerste ruwe sloopwerkzaamheden tot en met het plaatsen van de laatste meubels. Onze interieur- en afbouwtak huist in een grote, hypermoderne werkplaats met een geavanceerd machinepark. Het digitaal scannen van bouwlocaties en het toepassen van 3D-technieken, maakt het voor ons mogelijk om diverse onderdelen van uw verbouwing prefab te produceren.

Sneller open

Alles wordt zoveel mogelijk voorbereid zodat de bedrijfs-, kantoor- of winkelinrichting binnen een week klaar is voor gebruik. Onze manier van werken wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering, oog voor detail en gedegen vakmanschap. Door extra aandacht te besteden aan de voorbereiding, is uw project niet alleen makkelijker te plannen, maar kunnen wij ook efficiënter (vooruit) werken. Dit leidt tot een aanzienlijke afname in de (faal)kosten én een snellere opening van uw project.

optimale prijskwaliteitsverhouding

Wij beschikken over geavanceerde CNC-machines waarmee wij kant-en-klaar bouwsystemen machinaal vervaardigen. Dat resulteert in maatwerkinterieur met een optimale prijskwaliteitsverhouding en een zorgvuldige plaatsing en montage. Sfeer, uitstraling en routing ziet u duidelijk terug in het eindresultaat: van vloer tot plafond en van stoffering tot inrichting.

Bimmerman13

Eén vast aanspreekpunt

Door de afdelingen bouw, afbouw en interieur samen te brengen, kunnen wij u compleet ontzorgen. Vanaf de ontwerpfase tot en met de realisatie. Doordat wij u vanuit een vast aanspreekpunt ontstaat er rust en overzicht én kunnen wij nog sneller schakelen. Onze afbouw- en interieurafdeling staat garant voor een heldere aansturing en een verbouwing die bijtijds en volgens afspraak wordt uitgevoerd. Efficiënt werken is onze tweede natuur.