INTERIEUR & AFBOUW

Wij bereiden elk project tot in het kleinste detail voor. In onze moderne werkplaats in Medemblik houden wij ons bezig met de hoogwaardige prefab-productie van maatwerkinterieur. De afbouw van uw winkel, kantoor, bedrijfsrestaurant of appartement organiseren wij vanuit één vast aanspreekpunt. Uw voordeel is een snelle opening van uw project tegen aanzienlijk lagere kosten!

Prefabriceren

Als belangrijk onderdeel van de Stamhuis Groep is Bimmerman gespecialiseerd in het gehele interieur- en afbouwpakket: vanaf de eerste ruwe sloopwerkzaamheden tot en met het plaatsen van de laatste meubels. Onze interieur- en afbouwtak huist in een grote, hypermoderne werkplaats met geavanceerd machinepark. Het digitaal scannen van bouwlocaties en het toepassen van 3D-technieken maakt het voor ons mogelijk om verschillende onderdelen van uw verbouwing van tevoren te produceren.

Sneller open

Alles wordt zoveel mogelijk voorbereid zodat de bedrijfs-, kantoor- of winkelinrichting binnen een week klaar is voor gebruik. Onze manier van werken is gebaseerd op een persoonlijke benadering, oog voor detail en gedegen vakmanschap. Door speciale voor de voorbereidingsfase, is uw project niet alleen makkelijker te plannen, maar kunnen wij ook efficiënter (vooruit) werken. Dit leidt tot een aanzienlijke afname in de (faal)kosten én een snellere opening van uw project.

optimale prijskwaliteitsverhouding

Wij beschikken over geavanceerde CNC-machines waarmee wij kant-en-klaar bouwsystemen machinaal kunnen vervaardigen. Dat resulteert in maatwerkinterieur met een optimale prijskwaliteitsverhouding en een zorgvuldige plaatsing en montage. Sfeer, uitstraling en routing ziet u direct terug in het eindresultaat: van vloer tot plafond en van stoffering tot inrichting.

Bimmerman13

Eén vast aanspreekpunt

Door de afdelingen bouw, afbouw en interieur te klusteren, kunnen wij u compleet ontzorgen: vanaf het ontwerp tot en met de realisatie. Doordat wij u vanuit een vast aanspreekpunt bedienen, ontstaat er rust en overzicht én kunnen wij nog sneller opereren. Onze afbouw- en interieurafdeling staat garant voor een heldere aansturing en een verbouwing die bijtijds en volgens afspraak wordt uitgevoerd. Efficiënt werken zit in ons DNA.