INTERIEUR & AFBOUW

In onze werkplaats in Medemblik werken vakmensen aan de prefab-productie van uw maatwerkinterieur. Ook de afbouw van uw winkel, kantoor of restaurant kunnen wij vanuit één vast aanspreekpunt verzorgen. Uw voordeel is een snellere opening van uw project.

Prefabriceren

Als onderdeel van de Stamhuis Groep is Bimmerman gespecialiseerd in het complete interieur- en afbouwpakket. Vanaf de eerste sloopwerkzaamheden tot en met het plaatsen van de laatste meubels; wij staan tot uw dienst. Onze interieur- en afbouwtak maakt gebruik van een geavanceerd machinepark. Dat komt de kwaliteit van uw projecten zichtbaar ten goede. Doordat wij bouwlocaties van tevoren scannen, kunnen de meeste onderdelen van uw verbouwing vooraf op maat geproduceerd worden. Dat scheelt veel tijdrovende werkzaamheden op de bouwlocatie en maakt dat uw project sneller wordt opgeleverd.

Sneller open

Dankzij een grondige voorbereiding is uw bedrijfs-, kantoor- of winkelinrichting binnen een mum van tijd weer klaar voor gebruik. Ook hier staan wij voor een persoonlijke benadering, oog voor detail en veelzijdig vakmanschap. Doordat wij aandacht besteden aan de voorbereiding, is uw project niet alleen makkelijker te plannen, maar kunnen wij ook efficiënter werken. Dit alles resulteert in minder (faal)kosten én een snellere opening van uw winkel, kantoor of restaurant.

Optimale prijskwaliteitsverhouding

Wij beschikken over geavanceerde CNC-machines waarmee kant-en-klaar bouwsystemen machinaal worden vervaardigd. Daarmee garanderen wij maatwerkinterieur met een optimale prijskwaliteitsverhouding en een zorgvuldige plaatsing en montage. Sfeer, uitstraling en routing ziet u terug in het eindresultaat: van vloer tot plafond en van stoffering tot inrichting.

Bimmerman13

Eén vast aanspreekpunt

Door de afdelingen bouw, afbouw en interieur te klusteren, kunnen wij u vanaf het ontwerp tot en met de afbouwwerkzaamheden ontzorgen. Door u vanuit een vast aanspreekpunt te bedienen, ontstaat er overzicht én kunnen wij sneller opereren. Onze afbouw- en interieurafdeling staat voor een duidelijke aansturing van de uitvoering en een verbouwing die bijtijds en volgens afspraak wordt uitgevoerd.