Innovatie & ontwerp

Wanneer je elke dag beter wilt worden, moet je openstaan voor vernieuwing en doorontwikkeling van bewezen methodes. Daarom investeren wij in de doorontwikkeling van producten en processen. Ons doel? Opdrachtgevers verrassen met nieuwe toepassingen en slimme oplossingen.

Innovatief denken en handelen

De bedrijfsfilosofie wordt gekenmerkt door innovatief denken en handelen. Want hoe mooi uw nieuwe winkel, kantoor of restaurant er bij oplevering ook uit ziet, wij geloven dat een verbouwing altijd nóg beter en nóg efficiënter kan. Daarom doet onze innovatie-afdeling voortdurend onderzoek naar nieuwe materialen, toepassingen en technieken. Daarbij wordt kritisch gekeken naar onze alle processen. We volgen trends en ontwikkelingen in de retail op de voet en helpen u graag bij het tijdig inspelen op veranderingen.

Kantoor3

Ontwikkeling winkelformule

Onze specialisten weten alles over het ontwikkelen en uitrollen van winkelformules. Naast het design en de look-and-feel, komt ook het technische aspect van de verbouwing ruimschoots aan bod. Stamhuis geldt inmiddels als pionier op het gebied van modulair bouwen, winkelassemblage, prefabricage, planning en transport. Vanuit een passie voor winkelvernieuwing zijn we elke dag bezig met effectieve, creatieve en vernieuwende oplossingen.

P1152926

Een snelle verbouwing

Kwaliteit en snelheid gaan hand in hand bij een winkelverbouwing. Om de voorsprong te behouden, blijven wij onverminderd inzetten op kennis en doorontwikkeling van technieken en processen. Beter, sneller, goedkoper én duurzamer bouwen: daar gaat het om. Bij de ontwikkeling en uitrol van uw winkelformule wordt rekening gehouden met de mogelijkheden voor hergebruik en revisie van uw winkelinventaris. Daarnaast streven wij naar een flexibele en hoogwaardige inrichting waarmee u tegen relatief lage kosten toch gemakkelijk en snel kunt inspelen op veranderingen. Slim en lean (ver)bouwen: daar ligt onze kracht.