Kantoorverbouwing

Kantoorverbouwing in een korte tijd

Heb je plannen voor een kantoorverbouwing? Dan ben je bij Stamhuis aan het juiste adres! Wij denken bij ieder project actief met je mee en kunnen de volledige verantwoordelijkheid voor de verbouwing op ons nemen. De doelstelling is tenslotte om de ruimte zo snel mogelijk weer in gebruik te nemen. Kantoorverbouwingen in een mum van tijd realiseren? Stamhuis heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het verbouwen van kantoorpanden. Met een team van 350 specialisten realiseren wij ongeveer 1.200 projecten in het jaar. Wij ondersteunen je bij de verbouwing van je kantoor, van ontwerp tot oplevering. Veel onderdelen worden in onze magazijnen geprefabriceerd, waardoor bouwen op locatie nog maar een kwestie van enkele weken is.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kantoorverbouwing? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder! info@stamhuis.nl

Wat betekent werken met Stamhuis?

Wij verbouwen kantoren van Nederland tot België en Duitsland. Ons team helpt je graag bij de verbouwing van jouw kantoorpand. Groot of klein? Geen project dat wij uit de weg gaan.

De specialist in kantoorverbouwingen

Stamhuis werkt al sinds jaar en dag voor kleine en grote merken in West-Europa, zoals Ahold Delhaize en Ikea. Zowel kantoor- als winkelverbouwingen zijn onze specialiteit. Met een team van 350 medewerkers verbouwen wij vliegensvlug kantoorpanden. De sleutel tot succes? Een volledig digitale voorbereiding en prefab bouwen.

kantoor-verbouwen-snel

Een kantoorpand verbouwen met Stamhuis

Wanneer wij het kantoorpand verbouwen, gaat hier eerst een intensieve voorbereiding aan vooraf. Wij scannen op locatie alles in zodat we op de millimeter kunnen voorbereiden. Daaropvolgend worden zoveel mogelijk elementen prefab voorbereid in onze magazijnen. De tijd op locatie wordt hierdoor stevig verminderd. Ook de (on)mogelijkheden van het kantoorpand worden in beeld gebracht. In een vroegtijdig stadium maken we je bekend met de mogelijke valkuilen. Zo minimaliseren we de kans op faalkosten. Wij kunnen de volgende diensten leveren:

Wat houdt een kantoorverbouwing in?

Vanaf de eerste sloopwerkzaamheden tot en met het plaatsen van de laatste meubels: wij helpen je graag. Door de afdelingen bouw, afbouw en interieur te samen te voegen, kunnen wij je vanaf het ontwerp tot en met de afbouwwerkzaamheden ontzorgen. Je kantoor wordt door één partij aangepakt. Dat betekent dat je maar één aanspreekpunt hebt gedurende de gehele verbouwing.

Je kantoorpand verbouwen met Stamhuis

Dankzij een grondige voorbereiding is je kantoorpand binnen een mum van tijd weer klaar voor gebruik. Ook hier staan wij voor een persoonlijke benadering, oog voor detail en veelzijdig vakmanschap. Doordat wij ruim aandacht besteden aan de voorbereiding van jouw verbouwing, is het project niet alleen eenvoudiger te plannen, maar kunnen wij ook efficiënt werken. Een goede samenwerking resulteert in minder fouten én een snellere opening van je winkel.

Tijdsplan kantoor laten verbouwen

Nog voordat wij beginnen met de kantoorverbouwing, hebben wij alles uitvoerig met je bedacht en doorgesproken. Wij bereiden je project gronding voor en zorgen, indien gewenst, voor de aansturing van interne en externe partners. Met een scherpe focus op kwaliteit, innovatie en integraliteit realiseren wij toegevoegde waarde voor jouw kantoorpand. Onze specialisten helpen graag met de voorbereiding van jouw plannen.

Snel kantoren verbouwen: het Stamhuis-Totaalconcept

Het Stamhuis Totaalconcept: een vooruitstrevende en veelzijdige bouwmethode waarmee wij je van A tot Z ontzorgen en garant staan voor een vlotte realisatie van je bouwproject.

benieuwd hoe het stamhuis totaalconcept werkt?

Bekijk video

Sluit video

Als het om het (ver)bouwen van kantoren gaat, kunnen we je als geen ander van dienst zijn. Onze collega’s halen alles uit de kast om jouw project tijdig op te leveren. Wanneer de situatie erom vraagt, kunnen wij een beroep doen op de expertise van onze bouwpartners. Wij brengen alle bouwdisciplines voor je samen onder één dak. Met een hecht team van specialisten, staan wij garant voor de kwaliteit van jouw winkel.

Kies voor een slimme kantoorverbouwing

Wij weten als geen ander hoe wij onze processen en systemen moeten finetunen om nog beter, goedkoper en duurzamer te (ver)bouwen. Binnen onze organisatie hebben wij toegang tot een arsenaal aan systemen, processen en werkmethodes. Deze systemen hebben zich al decennialang bewezen in andere kantoorverbouwingen. En de expertise die wij in deze projecten hebben opgedaan, blijkt telkens weer uitstekend toepasbaar in andere verbouwingen van kantoorpanden.

Waarom een kantoorpand verbouwen?

Een kantoorverbouwing kan de ervaring van je medewerkers en klanten een boost geven. Wij helpen je graag op weg met het opstellen van projectplanningen, het maken van tekeningen en het uitbrengen en controleren van offertes. Daarnaast kunnen wij ook de afbouw en oplevering van je kantoor aansturen. Onze specialisten helpen je graag verder.

kantoorverbouwing-aannemer

Hoeveel kost een winkelverbouwing?

De gemiddelde kosten voor een kantoorverbouwing verschillen sterk. Een verbouwing kan enkele duizenden euro’s tot en een paar ton kosten, afhankelijk van de omvang en complexiteit van je kantoor. De kosten om je kantoorpand te verbouwen zijn afhankelijk van een aantal keuzes:

  • Het materiaal dat je kiest en de soort afwerking.
  • De grootte van je verbouwing.
  • De complexiteit van je kantoor
  • Extra opties of luxe apparaten.

Waarom je kantoor laten verbouwen door Stamhuis?

Het Stamhuis Totaalconcept bewijst zich als een succesvolle en innovatieve bouwmethode voor grote kantoorpanden in binnen- en buitenland. Wil je hier meer van weten? Dan helpen we je graag verder. Mede vanwege dit Totaalconcept is Stamhuis uitgegroeid tot de grootste retailbouwer van de Benelux. Als eerste retailbouwer hebben wij de kracht van prefab ingezet. In onze magazijnen in Utrecht en Medemblik worden hele kantoor- en winkelpanden prefab voorbereid om vervolgens binnen een mum van tijd de afbouw te realiseren op locatie.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze collega’s. Je ontvangt vrijblijvend advies over de beste verbouwing voor jouw kantoor.