bouw & vastgoed

Een geslaagd bouw- of vastgoedproject straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook functioneel, comfortabel, veilig en duurzaam. Alles draait om de eindgebruiker: de persoon die in het nieuwe gebouw gaat wonen, werken, winkelen of recreëren. Deze visie resulteert in toekomstbestendige en duurzame projecten.

Disciplines samenbrengen

Als onafhankelijk en betrokken bouwbedrijf organiseert Stamhuis het gehele proces voor u: van concept tot realisatie en van de eerste potloodstreep tot en met de laatste bouwsteen. Daarnaast kunnen wij ook de rol van projectontwikkelaar op ons nemen. Wij geloven daarbij in een multidisciplinaire aanpak. We brengen kennis en kunde van verschillende disciplines bij elkaar voor het eindresultaat. Wij zetten al onze expertise in om uw project (van winkelcentrum tot appartementencomplex) snel én volgens de hoogste kwaliteitseisen op te leveren. En dat alles met een minimum aan stress en kosten voor u!

Integrale dienstverlening

Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw of commercieel vastgoed; onze adviseurs en specialisten weten raad met elke situatie. Daarbij koppelen we onze integrale dienstverlening aan deskundigheid op het gebied van duurzaamheid. Wij adviseren u graag over duurzame toepassingen en monitoren gedurende het project de financiën en haalbaarheid.

Totaaloplossing

Door te kiezen voor Stamhuis, kiest u voor een bouwbedrijf met een historie van bijna 100 jaar. Wij nemen al uw zorgen uit handen en kunnen de verantwoordelijkheid voor de volledige verbouwing op ons nemen, desgewenst inclusief de aanvraag van vergunningen. Dankzij deze unieke manier van werken bent u verzekerd van een totaaloplossing en hoeft u nergens meer naar om te kijken.

Korte bouwtijd

Voor elk project putten wij uit onze jarenlange ervaring. De combinatie van uitstekende faciliteiten en machines, een strakke planning en de inzet van ervaren en deskundige vakmensen, stelt ons in staat om in korte tijd de meest uiteenlopende projecten tot een succes te maken.