Onze werkwijze

Voor een zorgeloze en snelle verbouwing

Een verbouwing heeft vaak nogal wat voeten in aarde. Want hoelang moet mijn winkel, kantoor of restaurant dan dicht? Hoe zit het met overlast voor personeel, klanten en omwonenden? Hoeveel omzet lopen wij mis door de sluiting en worden alle afspraken netjes nagekomen? Genoeg onzekerheden die u flink wat hoofdbrekens kunnen bezorgen…

Onze oplossing? Het Stamhuis Totaalconcept: een unieke bouwmethode waarmee wij u van A tot Z ontzorgen en garant staan voor een vlotte realisatie van uw bouwproject.

benieuwd hoe het stamhuis totaalconcept werkt?

Bekijk video

Sluit video

Uniek voordeel

Als het om (ver)bouwen gaat, hebben wij een reputatie hoog te houden. Onze specialisten bewaren onder alle omstandigheden de rust en het overzicht. Waar nodig doen wij een beroep op de expertise van onze gerenommeerde samenwerkingspartners. Stamhuis heeft de beschikking over alle cruciale bouwdisciplines: van ontwerp tot cascobouw en afwerking en van projectmanagement tot onderhoud. Met een hecht team van op elkaar ingespeelde specialisten staan wij garant voor een vlekkeloze en snelle uitvoering.

Ervaren specialisten

Wij geloven in een procesmatige aanpak en laten niets aan het toeval over. Na het eerste klantgesprek brengen wij een bezoek aan uw bouwlocatie. Hier laten wij de bestaande situatie, inrichting en lay-out goed op ons inwerken. Vervolgens geeft ons team een uitgebreid advies over de haalbaarheid en uitvoering van uw verbouwing, herinrichting of nieuwbouwproject.

 Discipline bollen MOD

Totaalconcept 1
De bollenstructuur laat de gecombineerde diensten van het Stamhuis Totaalconcept zien. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Unieke bouwsnelheid

De snelheid waarmee Stamhuis projecten realiseert, mag gerust een unique selling point worden genoemd. Elk project wordt tot in het kleinste detail voorbereid en via een ijzersterke logistiek geïmplementeerd. Door prefabricage en voorassemblage kunnen wij zo’n beetje elk artikel op maat maken en deze vervolgens razendsnel en makkelijk monteren. Zo kunnen wij een winkel van 4500 m² in slechts vijf werkdagen compleet verbouwen en inrichten!

Expertise

Onze veelzijdige kennis en kunde zetten wij sinds jaar en dag in voor kleine en grote opdrachtgevers, waaronder diverse landelijke en internationaal opererende winkelketens. Maar ook buiten de retail staat Stamhuis zijn mannetje. Voor de ontwikkeling en realisatie van een nieuw theater, zwembad, zorgcentrum of appartementencomplex bent u bij ons aan het juiste adres. Stamhuis: voor projecten van absolute topkwaliteit!