Ontwerp, management, afbouw & interieur

Voor De Hypotheker hebben wij uiteenlopende vestigingsvormen ontwikkeld waarin strakke lijnen en vormen samensmelten met de warme sfeer van een huiskamer. De kenmerkende blauwe kleur komt bij elke vestiging terug in het entreegebied. Stamhuis tekent zowel voor de ontwikkeling van het nieuwe concept als voor de bewaking en landelijke uitrol van de formule.

Eenheid in verscheidenheid

In het ontwerp is gekozen voor eenheid in verscheidenheid. Zo wordt elke vestiging (met uitzondering van de shop-in-shops) onderverdeeld in verschillende advieskamers met ieder een eigen sfeer en uitstraling. Deze advieskamers luisteren naar namen als Classic, Casual, White, Black & Yellow en Natural en hebben één ding gemeen: de sfeer van een warme huiskamer. Een bewuste keuze. Een prettige en warme omgeving helpt de klant een weloverwogen beslissing te nemen over het afsluiten van een hypotheek of verzekering. De Hypotheker vroeg ons om hier in het ontwerp rekening mee te houden, zonder dat dit ten koste zou gaan van de functionaliteit.

Ontzorgen van A tot Z

Onze dienstverlening stopt niet bij het uitdenken van de nieuwe uitstraling. Hier begint het eigenlijk pas. In negentig procent van de gevallen nemen wij de totale verbouwing voor onze rekening, ook bij de shop-in-shops. Deze op zichzelf staande advieskamers worden ondergebracht in een makelaarskantoor waarmee de betreffende franchisenemer samenwerkt. Hiermee tekent de franchisenemer met een minimale investering voor een uitbreiding in de eigen regio waarmee de lokale klant nog beter bediend kan worden.

Lagere verbouwingskosten

Bij de verbouwing van een vestiging zijn wij verantwoordelijk voor de voorbereidingswerkzaamheden, het projectmanagement, de afbouw en het interieur. Daarnaast zijn wij in staat om subtiele commerciële aanpassingen door te voeren en om diverse onderhoudsklussen te realiseren. Door hergebruik van het interieur van eerdere formules, slim materiaalgebruik en strakke processen, zijn wij erin geslaagd om de verbouwingskosten met 20% te verlagen.

Werk aan de winkel

Onze werkzaamheden voor De Hypotheker gaan door. De nieuwe formule wordt in de komende jaren gefaseerd uitgerold. Met liefst 160 vestigingen verspreid door het hele land wacht ons een prachtige uitdaging. Temeer omdat elke franchisenemer zijn eigen specifieke wensen mag inbrengen ten behoeve van het beste eindresultaat. Aan ons de taak om de franchisenemer te bedienen zonder daarin concessies te doen aan de formule-uitstraling en kwaliteit.

Hypotheker-logo

Over De Hypotheker

Al sinds 1985 helpt De Hypotheker zijn klanten met één van de meest belangrijke zaken in het leven: hun thuis. Deze bekende financiële dienstverlener is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Daarnaast kunt u er terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. De Hypotheker zorgt daarbij voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten. Met zo’n 100.000 bezoekers per jaar worden de 160 vestigingen druk bezocht. En de organisatie groeit nog steeds!