Kantoor Blokker Holding

Vanuit een villa in Laren hebben de kantoormedewerkers van de Blokker Holding hun intrek genomen in een industrieel kantoorgebouw in typische jaren ’80 stijl. Stamhuis fungeerde bij dit utiliteitsproject als bouwkundig aannemer en nam naast het projectmanagement ook het interieur voor zijn rekening. Voor deze prestigieuze verbouwing werkten wij nauw samen met het gerenommeerde architectenbureau OTH uit Amsterdam.

Dynamiek vs zakelijk

Blokker Holding deelt dit industriële kantoorgebouw in Amsterdam Zuidoost met de E-Commerce afdeling Nextail. Het contrast tussen het dynamische Nextail en de meer formele en zakelijke Holding is duidelijk terug te zien in het eindresultaat. Binnen het overkoepelend concept kenmerkt de begane grond zich door primaire kleuraccenten en een open, transparante indeling. Op de verdieping waarop de Blokker Holding gevestigd is, werd gekozen voor een meer ingetogen en intieme sfeer.

Identiteit versterken

In het ontwerp zijn op subtiele wijze interieurelementen van de Blokker groep en blow-ups van Blokker producten opgenomen om de identiteit te versterken. Het bedrijfsrestaurant wordt intensief gebruikt en fungeert als een sfeervolle ontmoetingsplaats met een variatie aan lange tafels, kleine zithoekjes en een loungeruimte.