Interieur, afbouw en platform integration

Wij zijn trots dat wij voor deze wereldberoemde fastfood-keten mogen werken. Zo hebben wij een groot aantal McDonald’s-vestigingen inmiddels mogen voorzien van nieuwe plafonds, vloeren en wanden. Daarnaast hebben wij ook op regelmatige basis de coördinatie van de afbouw op ons genomen. Maar ook de cascobouw bij ‘van zand tot klant-projecten’ is bij ons in goede handen.

Kwaliteit

Bij Stamhuis beheersen wij het complete afbouwpakket en zodoende bereiken wij steeds weer een McDonald’s-waardig eindresultaat. Met de afbouw van het 240e McDonald’s-restaurant van Nederland heeft onze organisatie bijgedragen aan het bereiken van een bijzondere mijlpaal.

Bestellen nieuwe stijl

McDonald’s is voortdurend in beweging en probeert zijn herkenbare formule steeds weer te verbeteren. Zo werd een nieuwe (en nog snellere) manier van bestellen ontwikkeld die de komende jaren over alle vestigingen wordt uitgerold. Met dit nieuwe systeem wordt er aan de rechterzijde besteld, waarna er aan de linkerzijde afgehaald moet worden.

Strakke planning

Stamhuis is gevraagd om de implementatie van deze ‘Platform Integration’ voor een groot aantal restaurants (ongeveer 50 restaurants per jaar) te realiseren. Naast het verzorgen van het benodigde tekenwerk, begeleiden wij ook de voorbereiding en uitvoering. Voor deze operatie moet naast de counter ook de keuken gedeeltelijk worden omgebouwd. Gevolg is dat de restaurants maximaal twee dagen dicht moeten. Een strakke planning van de werkzaamheden is daarbij onontbeerlijk. Na deze twee dagen is het nieuwe systeem geïmplementeerd en wordt de gast nog sneller dan voorheen geholpen.

McDonalds-logoOver McDonald’s

De McDonald’s Corporation is een wereldwijd begrip en behoeft dan ook geen nadere introductie. Toch willen wij u de indrukwekkende cijfers niet onthouden. McDonald’s is met meer dan 34.000 restaurants (!!!) in 119 landen de grootste restaurantketen ter wereld! Meer dan 70% van de McDonald’s restaurants is in handen van lokale zelfstandige ondernemers (Franchisenemers).