Hoofdkantoor De Hypotheker

‘Vertaal de typische huiskamersfeer van onze reguliere vestigingen naar de inrichting van ons hoofdkantoor’. Met die opdracht werd Stamhuis door De Hypotheker aan het werk gezet. Met trots kunnen wij vaststellen dat deze uitdagende opdracht naar tevredenheid van alle betrokkenen is uitgevoerd.

Tijdens deze grootscheepse verbouwing zorgde Stamhuis voor de aansturing en coördinatie op de werkvloer. Geen overbodige luxe, aangezien dit project in fases moest worden uitgevoerd. De kantoormedewerkers werden gedurende de uitvoering ondergebracht in de ene vleugel, om de werkzaamheden in de andere vleugel mogelijk te maken. Stamhuis heeft beide werkruimtes gestript en voerde aanpassingen aan de plafonds en glaswanden door. Het kantoor is verder voorzien van nieuwe vloerbedekking, schilderwerk, signing en (gedeeltelijk) nieuwe meubels. De elektra, verlichting, airco en verwarming zijn ook aangepast op de nieuwe indeling.

Sociaal hart

Tot slot werd in beide vleugels een sociaal hart geplaatst waar men informeel kan vergaderen of juist een rustig plekje kan opzoeken. De medewerkers en directieleden kunnen in de nieuwe situatie naar hartelust gebruik maken van de strakke conference-rooms, opleidingsruimtes en stiltewerkplekken. Als kers op de taart hebben wij ook nog een advieskamer nagemaakt waar nieuwe medewerkers ingewerkt kunnen worden.