Projectmanagement uitrol winkelformule

Blokker is een retailer met lef! De bekendste huishoudspecialist van Nederland durft ook in roerige tijden in te zetten op vernieuwing en uitbreiding. En dat betaalt zich uit. De uitrol van de nieuwe winkelformule Orange mag met recht een succes worden genoemd. Een uitrol waar de Stamhuis organisatie een mooie bijdrage aan mag leveren.

Comfort en inspiratie

Blokker streeft naar meer sfeer, gemak en mode in het huishouden. Comfort en inspiratie tijdens het winkelen zijn daarbij een absolute must. Blokker voert daarbij niet alleen wijzigingen door in het assortiment, maar onderwerpt ook de winkels zelf aan een grondige metamorfose. Dat laatste uiteraard door een beroep te doen op de kennis en kunde van de Stamhuis organisatie.

Slim slim

Stamhuis is op dit moment druk bezig met de ombouw van een groot aantal Blokker-vestigingen. Dat geldt met name voor de Blokker-vestigingen in de grote steden. De Blokker-winkels in de kleinere plaatsen worden verbouwd volgens de Slim Slim-methodiek. Hierbij worden winkels tegen een gereduceerd tarief verbouwd met behoud van de herkenbare ‘Orange’ uitstraling en sfeer.

Een prestatie van formaat

Voor de eerste pilotwinkels heeft Stamhuis in overleg met Blokker gekozen voor een kortere afbouwtijd dan gebruikelijk. In slechts één week tijd werd de nieuwe formule doorgevoerd en vormgegeven. Stamhuis mag de komende tijd voor meer dan zeventig winkelverbouwingen het projectmanagement verzorgen.

Lees meer

blokker-logoOver Blokker

Blokker staat sinds jaar en dag bekend als dé huishoudspecialist van Nederland. Het is de winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden, speelgoed, persoonlijke verzorging en CD’s en DVD’s. Naast de vertrouwde kwaliteitsmerken biedt Blokker verrassende assortimenten en nieuwe inspiratie.