Quick Step

Voor de Belgische vloerfabrikant Quick Step verzorgt Stamhuis het projectmanagement en de montage van diverse shop-in-shops. Hierbij meten wij de winkelruimte eerst in met onze scan-apparatuur waarna er een 3D-omgeving ontstaat: zodoende wordt de winkelruimte zichtbaar nog voordat de verbouwingswerkzaamheden zijn begonnen. Dankzij deze vooruitstrevende techniek is het mogelijk om de sloop- en opbouwwerkzaamheden in een ongekend kort tijdsbestek te realiseren. Voor de verbouwing van een shop-in-shop van Quick Step hebben wij aan slechts vier dagen genoeg.

Van het op maat maken van meubels tot en met het invullen van stalen en aanbrengen van signing: Stamhuis is in staat om de opdrachtgever compleet te ontzorgen. Grote uitdaging zit hem in het feit dat wij de werkzaamheden moeten uitvoeren terwijl de winkel gewoon open is. Dat betekent dat er snel en secuur gewerkt moet worden met een minimum aan overlast voor de klant. Tijdens de eerste dag verwijderen wij de elementen van de oude winkel. Op de tweede dag brengen we de nieuwe vloer aan, om vervolgens de nieuwe meubels te plaatsen en de winkel aan te kleden en af te vullen. Een operatie die wij steeds weer met militaire precisie uitvoeren.

quick-step-logoOver quick step

Dankzij doorlopend onderzoek, innovatie en een sterke focus op kwaliteit is Quick-Step uitgegroeit tot een bekend merk in de vloerensector. Het merk is geëvolueerd van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich, met een ruime keuze aan designvloeren die u in elke situatie snel en gemakkelijk kunt plaatsen en onderhouden.