Doorontwikkeling winkelconcepten

Stamhuis verzorgt de doorontwikkeling van de Belgische tijdschriftenwinkels van Ubiway. Door de bouwkundige schil los te koppelen van het inventaris, zijn wij erin geslaagd om de winkels van Press Shop, Relay en Hubiz modulair aanpasbaar te maken. De inventarisonderdelen zijn onderling uitwisselbaar doordat de verschillende winkels worden opgebouwd uit dezelfde elementen.

3D-Werksystematiek

Door gebruik te maken van dezelfde type stellingen worden de winkels niet alleen geoptimaliseerd en eenvoudig aanpasbaar, maar kunnen wij ook sneller en kostenefficiënter bouwen. De winkelconcepten van Ubiway worden gerealiseerd door gebruik te maken van het Stamhuis Totaalconcept. Dat betekent dat wij de 3D-werksystematiek consequent toepassen inclusief de slimme koppeling van data. Wij streven naar maximale prefabricage door de stellingen alvast voor te assembleren in ons magazijn in het Belgische Aarschot.

Automatisering

Stamhuis heeft de volledige regie op de planning én de kosten. Hierbij streven wij naar een situatie waarin de calculatie, werkvoorbereiding en productie zoveel mogelijk automatisch plaatsvindt. Dit alles zorgt, in combinatie met onze optimale voorbereiding, voor kwalitatief hoogstaande winkels.

OVER UBIWAY RETAIL

Ubiway Retail is het bedrijf achter vier sterke winkelketens in pers, retail en convience: Press Shop, Relay, Hubiz en Hello! De in totaal 220 verkooppunten worden uitgebaat door zelfstandigen en bevinden zich op strategische plaatsen zoals luchthavens, metro- en treinstations (30%), belangrijke winkelstraten (50%) en shoppingcentra, internationale instellingen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen (20%).