Formule-ontwikkeling, interieur & afbouw

Als vaste partner van Light Gallery, heeft Stamhuis een bijdrage mogen leveren aan de doorontwikkeling van de originele winkelformule. Naast de winkels en de shop in shops hebben wij ook het hoofdkantoor voorzien van een nieuwe inrichting. Dit tot grote tevredenheid van onze opdrachtgever.

Van inscannen tot oplevering

Elke winkelverbouwing wordt volgens de bekende Stamhuis-methodiek uitgevoerd. Van inscannen tot uittekenen en van planning tot afbouwen, inrichten en opleveren. De planning wordt op voorhand voor de verschillende winkelafdelingen vastgelegd. Gedurende de verbouwingswerkzaamheden draagt Light Gallery zelf zorg voor de installatie van de lichtarmaturen. Dat maakt een gedetailleerde planning en heldere afstemming essentieel. Stamhuis kan in slechts drie weken tijd een ruimte van gemiddeld 1.500 m² volledig opnieuw inrichten met op maat gemaakte meubels en interieurelementen.

Light-Gallery-LogoOver Light gallery

Light Gallery is ontstaan uit de Belgische Massive-winkels met een expertise in verlichting die al dateert uit het jaar 1926, toevallig ook het oprichtingsjaar van de Stamhuis organisatie. In de loop der jaren groeide Massive uit tot een multinational met vestigingen in heel Europa, waarna het in 2006 werd overgenomen door Philips.