Lakes Bar & Kitchen

Stamhuis kan meer dan winkels bouwen. Dat laten wij bijvoorbeeld zien met de indrukwekkende relaunch van Restaurant Lakes in Hilversum. Hoewel dit classy etablissement al een uitstekende reputatie genoot onder lokale fijnproevers, was er toch wel sprake van achterstallig onderhoud en een enigszins gedateerde uitstraling. En dus werd Stamhuis ingeschakeld voor een vernieuwing.

Uitvoering in 10 werkdagen!

Stamhuis heeft naast het interieur en exterieur ook het uitgestrekte buitenterras van een chique maar toegankelijke en hippe uitstraling voorzien. Bijzonder: de volledige verbouwing (van interieur tot exterieur en van schilder- en stucwerk tot complete ombouw en installaties van de keuken) werd in slechts 10 werkdagen uitgevoerd.

Hip en chique

Het vernieuwde interieur laat zich het best omschrijven als hip en chique met een warme, huiselijke touch. Het restaurant oogt na de verbouwing aanzienlijk ruimer en overzichtelijker, wat de relaxte en gemoedelijke sfeer zeker ten goede komt.

Heldere zichtlijnen

Ook het omvangrijke buitenterras (60 zitplaatsen) is opnieuw vormgegeven. Heldere zichtlijnen, natuurlijk materiaalgebruik en een duidelijke verdeling voor zitten, eten en loungen zorgen voor de ultieme beleving. Boven de eettafels pronkt een organisch gevormd zonnezeil dat tafelen ook bij minder zonnig weer mogelijk maakt. Speels opgehangen lampen en apart vormgegeven vlonders accentueren de prachtige oude bomen, die bij zonnige weersomstandigheden dienst doen als natuurlijke parasols. Kortom, de perfecte ambiance voor een gezellig samenzijn.

 

Lakes Bar & Kitchen

Schitterend gelegen aan het water is Lakes Bar & Kitchen – nu nog meer dan voorheen – een geweldige locatie voor een lunch, diner of borrel. Het restaurant is gevestigd in het monumentale ‘Paviljoen Wildschut’ dat in 1936 werd ontworpen door de Hilversumse architect Willem Marinus Dudok. Het monumentale karakter van zowel het pand als het terras vormden de grote uitdaging bij planvorming en uitvoering.