Landelijke uitrol nieuwe winkelformule

Stamhuis heeft bijgedragen aan de landelijke uitrol van de nieuwe winkelformule van AVEVE, een grote keten van tuinwinkels in België. Zo hebben wij voor een groot aantal vestigingen een volledige remodeling doorgevoerd: vanaf de planning en uitvoering tot en met de coördinatie van de technische werkzaamheden. In slechts vier dagen tijd (!) kunnen wij een winkel van 1.500 m² tot 2.000 m² opnieuw inrichten, zelfs inclusief het leeghalen en vullen van de winkelschappen. Deze snelheid van bouw is alleen mogelijk door onze intensieve voorbereiding en zeer gedetailleerde planning.

Dankzij onze jarenlange ervaring met dit soort verbouwingen zijn wij in staat om de werkzaamheden zorgvuldig aan te sturen en te coördineren. De kennis en kunde die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met snel en kwalitatief bouwen, maakt ons tot een betrouwbare en vaste partner voor deze bijzondere opdrachtgever.

Aveve-LogoOver Aveve

AVEVE Retail uit België presenteert zich naar de markt als dé specialist in basisproducten voor tuin, dier en thuisbakken. AVEVE biedt de klant een volledig assortiment producten aan met keuzemogelijkheden op het gebied van merk, prijsniveau en verpakking.