Aansturing en coördinatie winkelverbouwingen

In een stationsgebied of drukke binnenstad draait alles om snelheid, flexibiliteit en dynamiek. Dat geldt ook voor de winkelverbouwingen die wij op deze locaties voor Albert Heijn to go realiseren. De Stamhuis-organisatie is in staat om deze kleine supermarkten binnen één week tijd compleet te verbouwen. Wij werken hierbij volgens het door Ahold bedachte VWO-proces: Volgende Week Open.

Complexe omgeving

De meeste Albert Heijn to go-winkels zijn gesitueerd in drukke stationshallen met grote reizigersstromen. Maar ook in stadscentra, grote ziekenhuizen en luchthavens zijn deze kleine supermarkten ruimschoots vertegenwoordigd. De complexe en vaak hectische werkomstandigheden, maken een AH-to go verbouwing tot een bijzondere uitdaging met een hoge moeilijkheidsgraad.

Beperkende factoren

De drukbezochte locaties brengen nogal wat ongemakken en beperkende factoren met zich mee. Bouwen gedurende de ochtendspits is bijvoorbeeld geen optie omdat de overlast voor de omgeving tot een minumum beperkt moet blijven. En dan hebben we het nog niet eens over de specifieke veiligheidsregels gehad. De kracht van Stamhuis is dat het ook in extreem lastige situaties weet wat er moet gebeuren. Onze ervaring met en kennis van logistieke processen en winkelverbouwingen maakt dat wij elke winkel op tijd en volgens afspraak opleveren. Dat doen wij inmiddels ook in Duitsland, waar wij diverse vestigingen van AH-to go met succes hebben verbouwd. Hoe groter de uitdaging, hoe meer voldoening!

Supermarkt in het klein

Met een winkelruimte die varieert tussen de  75 men 175 m2, is een Albert Heijn to go feitelijk een supermarkt in het klein. Het inventaris is vergelijkbaar: broodovens, koelingen, kassasystemen, winkelstellingen…, alles zit erin. Om al deze elementen en installaties binnen één week tijd in de winkel onder te brengen en aan te sluiten, is een goede samengewerking op de werkvloer noodzakelijk. Daarom voeren wij deze projecten altijd in bouwteams uit; met zowel interne als externe partners.

Persoonlijke benadering

Stamhuis garandeert daarbij een persoonlijke benadering en een servicegerichte uitvoering van de werkzaamheden. Ook na oplevering van de winkel (gemiddeld tien vestigingen per jaar) blijven wij nauw bij het project betrokken. Omdat wij alle ins en outs van deze winkels en installaties kennen, kunnen wij in het geval van een storing of calamiteit snel bijspringen. Ook voor kleine commerciële aanpassingen kan er altijd een beroep op ons worden gedaan.

Lees meer

AH-togo-logoOver Albert Heijn to go

AH to go is een typische gemakswinkel met snelle en gezonde oplossingen voor op het werk, thuis of onderweg. Gemak, kwaliteit en versheid staan voorop. Bij AH to go kan de klant 7 dagen per week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat terecht voor een ontbijtje, snack, lunch of avondmaaltijd.