Coördinatie ruwbouw en afbouw

De exceptionele groei van non-food discounter Action lijkt voorlopig nog niet ten einde. Deze van oorsprong Nederlandse winkelketen beschikt inmiddels over meer dan 600 vestigingen verspreid over vijf landen. Nog niet zo lang geleden sprak Action de ambitie uit om nog meer winkels te openen in Europa. Sinds kort hebben wij het genoegen om daar een concrete bijdrage aan te mogen leveren.

Distributie naar Frankrijk

Heeft u weleens een Action-winkel in Frankrijk bezocht? Dan bestaat de kans dat u moest afrekenen aan een kassa die hier door ons is neergezet. Stamhuis verzorgt voor meer dan vijftig Franse Action-vestigingen de opslag, het transport en de montage van volledige kassasystemen. Daarnaast stellen wij ons magazijn beschikbaar voor de opslag en distributie van winkelwagens, detectiepoortjes en kluizen. Door dit volledig in eigen beheer te verzorgen en onze eigen LZV-vrachtwagencombinaties efficiënt in te zetten voor het transport, kunnen wij voor Action aanzienlijke besparingen realiseren.

Snel, transparant en goedkoop

Inmiddels hebben wij ons werkterrein voor Action uitgebreid naar Duitsland. Te beginnen met de verbouwing van liefst zeven nieuwe vestigingen. Als hoofdaannemer coördineren wij alle ruwbouw- en afbouwwerkzaamheden (zoals onder meer vloeren en plafonds) op de kenmerkende Stamhuis-manier: sneller, transparanter en goedkoper. Daarnaast zorgen wij met ons projectmanagement voor een zorgvuldige en effectieve aansturing van alle partijen die bij de verbouwing betrokken zijn.

Keep it simple

De winkels van Action vertonen qua sfeer en routing veel gelijkenissen met een supermarkt. Niet zo verwonderlijk, aangezien het assortiment snel wisselt en continu moet worden aangevuld. Verder kenmerken de vestigingen van Action zich door ruimte en overzicht. ‘Keep it simple’, zo luidt het credo. Het gemak voor de consument staat voorop. De klant moet kunnen terugvallen op een logische indeling en het product van zijn voorkeur snel kunnen vinden. Daarbij laat Action geen mogelijkheid onbenut om de klant te verrassen met interessante aanbiedingen.

Expansiedrift

Gezien de enorme expansiedrift van Action is het niet meer dan logisch dat deze discounter kiest voor een snelle en efficiënte verbouwing. Onze eigen innovatieafdeling Stamhuis Innovation Management denkt actief mee en is voortdurend op zoek naar verbeteringen in product en proces. Doel is om de slagkracht van Action nog verder te vergroten. Doordat Stamhuis veel waarde hecht aan een uitgekiende voorbereiding en de opdrachtgever al vanaf de winkelopname ontzorgt, kunnen wij de service bieden die past bij een bedrijf dat op het punt staat om Europa te veroveren.

Lees meer

Action-logoOver Action

Action is een snelgroeiende non-food discounter met meer dan 600 winkels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. De winkelketen staat bekend om zijn lage prijzen en brede assortiment. Van de meer dan 5.000 artikelen die de discounter aanbiedt, behoort ongeveer een derde tot het vaste assortiment. De rest is variabel en wisselt snel. Bij Action vindt u onder meer schoonmaakartikelen, kantoorbenodigdheden, speelgoed en textiel.