Over Stamhuis

Van bescheiden aannemer tot toonaangevend retailbouwer

De Stamhuis Groep is een toonaangevende organisatie op het gebied van winkelverbouwingen en retailverbeteringen. Onze ontstaansgeschiedenis voert terug naar het jaar 1926. In dat jaar trokken de gebroeders Hendrik en Lambertus naar Utrecht en richtte hun eigen aannemersbedrijfje ‘Gebroeders Stamhuis’ op. Zestig jaar later neemt kleinzoon Henk Stamhuis, onze huidige directeur-grootaandeelhouder, het bedrijf over. Met zijn passie voor ondernemen en eigenzinnige visie op de bouwwereld is Henk erin geslaagd om Stamhuis te laten groeien tot wat we vandaag de dag zijn: de grootste retailbouwer van de Benelux.

Meer dan een retailbouwer

Onze organisatie wordt nog steeds aangestuurd vanuit ‘het hartje van het land’ maar telt tegenwoordig ook vestigingen in Medemblik, Zaltbommel, Barendrecht, Zuidwolde en Antwerpen. Met iets minder dan 300 vaste medewerkers bouwen en renoveren wij elk jaar zo’n 1200 projecten in binnen- en buitenland. Hoewel we groot zijn geworden met het verbouwen van winkels zijn we veel meer dan een retailbouwer. Of het nu gaat om de (af)bouw of renovatie van een kantoor of zorgcentrum, casino of zwembad: voor elk project weten wij de (snelste) weg naar succes.

Langdurige en intensieve relaties

We staan bekend om onze veelzijdigheid, transparantie en daadkracht en daar zijn we trots op. Al negentig jaar lang streven wij naar langdurige en intensieve relaties met onze opdrachtgevers. Dat kan alleen door je voor ieder project te verdiepen in de specifieke wensen van de klant. En dat doen we dus ook! Altijd. Daardoor zijn wij in staat om onze opdrachtgevers steeds weer te verrassen met innovatieve maatwerkoplossingen.

Betrouwbaar en flexibel

Het doel van Stamhuis is om retailers, vastgoedbeheerders en bedrijven te helpen bij het tijdig en adequaat inspelen op veranderingen. Daarbij zetten we zwaar in op duurzaamheid, multidisciplinaire samenwerking en effectief projectmanagement. Maar het allerbelangrijkste: We doen wat we beloven en houden ons aan de afspraken. Dat maakt ons tot een betrouwbare en flexibele partner waar je graag zaken mee doet. Een partij om op te bouwen!