Werken bij Stamhuis

Heb jij een passie voor slim en snel verbouwen? Ben je ambitieus en toegewijd? Geloof je in teamwork? Solliciteer dan naar een functie bij Stamhuis en help onze organisatie nog verder door te groeien. 

Bij Stamhuis doen wij er alles aan om onze toonaangevende positie te behouden. Onze kernactiviteiten bestaan uit het (door)ontwikkelen, tekenen, (af)bouwen en inrichten van nieuwbouwpanden en het uitrollen van nieuwe winkelformules over meerdere filialen. Onze medewerkers delen een passie voor winkelontwerp en voor de snelheid en precisie waarmee we een winkel (her)inrichten of ontwikkelen.

Gezamelijk doel

Het is ons gezamelijke doel om ook de komende jaren te blijven groeien en in te zetten op innovatie en multidisciplinaire samenwerking. Om die ambitie gestalte te geven zijn wij altijd op zoek naar talentvolle, gedreven en betrokken collega’s. Met de juiste capaciteiten, drive en instelling kan je bij ons veel bereiken. Onze manier van werken hebben wij ondergebracht in een zestal kernwaarden:

  • Betrokken samenwerking
  • Persoonlijk en respectvol
  • Flexibel
  • Resultaatgericht
  • Betrouwbaar en dienstverlenend

Kan jij je vinden in bovenstaande punten en wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere groei van ons  bedrijf? Dan komen wij graag met je in contact. Onze openstaande vacatures staan hieronder vermeld. Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook.

 

Vacatures