Stamhuis Intelligent Bouwen

SLIM BOUWEN
Wilt u snel en kostenbesparend bouwen? Stamhuis Intelligent Bouwen zorgt voor slimme, makkelijk verplaatsbare constructies. Het gehele proces wordt voor u georganiseerd: van concept tot realisatie. Wij zetten al onze expertise in om uw project (van prefab badkamer tot appartementencomplex) snel én volgens de hoogste kwaliteitseisen op te leveren.

Door te kiezen voor Stamhuis Intelligent Bouwen, kiest u voor een gerenommeerd bedrijf die uw wens centraal stelt. Wij nemen al uw zorgen uit handen en nemen graag de verantwoordelijkheid voor de volledige realisatie op ons.

HET TOTAALCONCEPT
Kunt u niet kiezen tussen verschillende materialen, installaties en het afwerkingsniveau? We helpen u graag bij het maken van diverse keuzes. Stamhuis Intelligent Bouwen is een specialist in het totaalconcept. We zijn in staat om zelfstandig te opereren bij nieuwbouw- en aanbouwprojecten. Het onderscheidende vermogen zit hem in het feit dat wij onze afbouw- en interieurtak bij de totstandkoming van uw project kunnen betrekken. Daarmee kan dus een totaalpakket worden aangeboden: vanaf de aanvraag van bouwvergunningen tot en met de inrichting van uw vastgoedproject. Bekijk hier onze verschillende producten.

VIRTUEEL BOUWEN
Wij geloven in 100% voorbereiding door middel van virtueel bouwen! Alles optimaal doordacht en geen verrassingen achteraf. Kom naar onze showroom om de nieuwste trends en ontwikkelingen zelf te ervaren in de Greenroom. Mail naar contact@stamhuis.nl voor het maken van een afspraak.

WAT IS VR?
VR, virtual reality, is een simulatie van een omgeving via een computer. Op deze manier kun je het ontwerp van je gebouw ervaren. Dit doe je door virtueel in het gebouw te rond lopen. Past het ontwerp bij je verwachtingen? Hoe voelt het om door het gebouw te lopen? Ziet het ontwerp logisch in elkaar? Je kunt gelijk verschillende opties ervaren. Een andere kleur muur, een uitbouw of een andere indeling. Kortom: een slimme ervaring.

CONSTRUCTIE
Wist u dat Stamhuis Intelligent Bouwen bouwt op basis van koudgewalste profielen? Deze hebben zowel optimale constructieve als afbouw technische eigenschappen. De basis is een lichtgewicht stalen frame samengesteld uit C profielen met unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat zowel constructieve en afbouw technische eigenschappen in een profiel gecombineerd worden. De frames zijn 100% maatvast, er ontstaat geen afval bij verwerking. Daardoor is er geen materiaalverlies en zijn de frames voor 99% recyclebaar.

Deze elementen zijn te combineren met traditionele bouwmethodieken. Met Stamhuis Intelligent Bouwen is recyclebaar funderen op schroeffundamenten met een minimale grondverplaatsing mogelijk.

Voor elk project wordt een uniek frame op gespecialiseerde 3D software ontwikkeld. Pas nadat alle details zijn vastgelegd wordt de data doorgestuurd naar de productiemachine. Hierdoor zijn we in staat met nagenoeg geen maattoleranties en geen afval te produceren.

Elk frame wordt geleverd met een duidelijke montagetekening. Elk profiel is genummerd en op deze manier goed op de montagetekening terug te vinden. Met gereedschap is elk frame simpel en snel te monteren tot maatvast basisframe.

Koudgewalste iBouw profielen

DUURZAAMHEID
Wilt u ook duurzame gebouwen realiseren? Bij Stamhuis Intelligent Bouwen vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Bij alles wat wij doen houden wij de gevolgen voor mens en milieu scherp in de gaten. Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid staan centraal. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw of commercieel vastgoed; onze adviseurs en specialisten weten raad met elke situatie. Daarbij koppelen we onze integrale dienstverlening aan een grote deskundigheid op het gebied van duurzaamheid. Wij adviseren u graag over duurzame toepassingen en houden de financiën en haalbaarheid van uw project tegelijkertijd scherp in de gaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar info@stamhuisprefabbouw.nl voor meer informatie.