Junior Werkvoorbereider Interieur

40 uur p/w
Medemblik

Zoek jij een leuke functie met doorgroeimogelijkheden? Wil jij bij een dynamische organisatie werken waar innovatie belangrijk is? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Junior Werkvoorbereider Interieur!

Werkzaamheden
In de functie Werkvoorbereider Interieur ben je verantwoordelijk voor de efficiënte voorbereiding van verschillende projecten, gericht op het afbouwen van bedrijfs-, kantoor- en winkelinterieurs binnen een kort tijdsbestek. Het zwaartepunt van de functie ligt bij het tekenen en grafisch calculeren. Vervolgens begeleid en bewaak je de projectinkopen. Je signaleert afwijkingen van calculatie, specificatie en planning en speelt hier proactief op in. Ook stel je de tekeningschema´s, het projectkwaliteitsplan en het veiligheids- en gezondheidsplan op.

Functievereisten:

 • Afgeronde Meubelopleiding, bij voorkeur het Hout- en Meubileringscollege of Horizoncollege;
 • Ervaring met het voorbereiden van interieur gerelateerde projecten is een pre;
 • Je hebt ervaring in AutoCAD;
 • Ervaring met Revit en/of Inventor Woodwork is een pre;
 • VCA VOL is een pre;
 • Bovengemiddelde kennis van MS Office;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je bent een enthousiast, kritisch en proactief persoon die in staat is om klant- en servicegericht op te treden. Je levert jouw werkzaamheden en projecten tijdig op en zorgt ervoor dat knelpunten of problemen tijdig worden gesignaleerd en opgelost. Je pakt zelfstandig zaken op en brengt structuur en overzicht aan in je werkzaamheden, komt afspraken na en maakt werk af (handen uit de mouwen). Je weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en met je cijfermatig inzicht ben je snel in staat om onvolkomenheden uit de calculatie te filteren. Je hebt een flexibele houding en vind het geen probleem om incidenteel in het weekend of de avonduren te werken.

 Wat hebben wij jou te bieden?

Stamhuis zorgt goed voor zijn medewerkers, daarom bieden wij onder andere het volgende:

 • Prima salaris met een laptop en telefoon;
 • 25 vakantiedagen en 5 roostervrije dagen rondom feestdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibiliteit vragen we van jou, maar krijg je ook van ons terug;
 • Mogelijkheden om opleidingen te volgen en goede doorgroeimogelijkheden;
 • Gezellige en informatieve kwartaalbijeenkomsten met directie en medewerkers incl. eten en daarnaast ook een actieve personeelsvereniging;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract. Stamhuis investeert in duurzame samenwerkingen, niet alleen met de klanten maar vooral met de medewerkers;
 • Een informele platte organisatie die zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen op alle vlakken.

Organisatie
Stamhuis is een toonaangevende organisatie op het gebied van winkelverbouwingen. Wij delen een gezamenlijke passie voor winkelontwerp en voor de snelheid en precisie waarmee we een winkel (her)inrichten of ontwikkelen. Dit hebben wij bewezen voor gerenommeerde klanten zoals Albert Heijn, Gall & Gall, Schiphol en McDonald’s.  De kernactiviteiten van Stamhuis bestaan uit het ontwikkelen, tekenen, (af)bouwen en/of inrichten van een nieuwbouwpand of het uitrollen of versterken van een nieuwe winkelformule over alle filialen.

Procedure en contactgegevens
Stamhuis biedt een inspirerende no-nonsense werkomgeving en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Binnen het team is er volop ruimte om je talenten te ontplooien en is eigen proactieve inbreng welkom. Invulling van deze functie vindt in eerste instantie plaats op basis van een jaarcontract.

Voor vragen of meer informatie kun je tijdens werkdagen contact opnemen met onze Recruiter / HR Adviseur Mariska Middelburg: 030-2417624.