Bedankt voor de fijne samenwerking!

Zoals u van ons gewend bent, lopen wij ook nu weer voorop met het gebruik van revolutionaire technieken zoals 3D-scanning, Virtual Reality en Augmented Reality. Tijdens het Stamhuis Seminar en de Euroshop-beurs in Düsseldorf heeft u alvast kennis kunnen maken met deze nieuwe technologieën. Mocht u nog niet in de gelegenheid zijn geweest om deze ontwikkeling te bekijken, dan nemen wij u hier komend jaar graag in mee!

Wij zijn nu klaar om het Stamhuis Totaalconcept ook in België uit te rollen. Met de opening van een nieuwe vestiging in Aarschot hebben wij daartoe een belangrijke stap gezet. Doordat wij hier nu ook de beschikking hebben over een logistiek centrum waarin wij winkelinventaris kunnen voor-assembleren, kan ons Totaalconcept ook hier op volle kracht functioneren.

Op het gebied van duurzaamheid hebben wij weer een aantal grote stappen voorwaarts gezet. Zo maken wij steeds meer gebruik van lichte, duurzame en natuurlijke bouwmaterialen. Dankzij de collectieve inkoop van groene energie zijn wij erin geslaagd om meer dan 439 ton aan CO² te besparen en dat is meer dan vorig jaar! Zoals u weet streven wij naar een gesloten cyclus van materialen. Dat houdt in dat wij alle in- en uitgaande materialen beoordelen en registreren op hergebruik. Het opnieuw inzetten van grondstoffen heeft zelfs een vaste plek gekregen in de keten en dat blijkt zijn vruchten af te werpen!

Zoals bekend is Stamhuis een maatschappelijk betrokken organisatie met oog voor het milieu en de samenleving. Zo geven wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de gelegenheid om bij ons werkervaring op te doen. Wij zorgen daarbij voor deskundige begeleiding en houden rekening met eventuele fysieke of verstandelijke beperkingen. Het blijft geweldig om te zien hoe deze mensen zich ontwikkelen wanneer je ze daarvoor de kans geeft!

Stamhuis steunt al vele jaren het Fonds Gehandicaptensport en de Special Olympics. Daarnaast steunen wij diverse goede doelen voor mensen die het – om wat voor reden dan ook – moeilijk hebben en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Voor even alle zorgen wegnemen en een lach op hun gezicht toveren; dat is waar wij het voor doen!

Langs deze weg willen wij u bedanken voor de plezierige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen. Ook in het nieuwe jaar staan wij weer voor u klaar met onze persoonlijke, klantvriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Namens alle medewerkers van Stamhuis wensen wij u fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2018!